Over mij

Ik ben Ditte van de Grift. Na mijn opleiding tot fysiotherapeut (2013) heb ik een duimblessure gehad. Ik stond in de ochtend op en kon niks meer met mijn duim. Toen heb ik voor het eerst kennis gemaakt met handtherapie. Ik had een aangemeten spalk en oefeningen gekregen en uiteindelijk had ik geen klachten meer. Door deze ervaring is mijn interesse in handtherapie gegroeid. Ik stond toen voor een keuze, ga ik de opleiding handtherapie of dierfysiotherapie volgen? Ik heb toen eerst met mijn hart gekozen, en dat was dierfysiotherapie. Tijdens mijn opleiding speelde dat al in mijn hoofd. Dierfysiotherapie heb ik in 2017 afgerond. Tegen die tijd kreeg ik mijn baan bij Cure fysiotherapie, daar heb ik de kans gekregen om mijn andere droom waar te maken. Ik ben naast fysiotherapeut en dierenfysiotherapeut ook handtherapeut geworden (2019). Zo behandel ik nu hand en hond(tevens ook katten).

Na bijna 5 jaar met plezier bij Cure fysiotherapie te hebben gewerkt is het tijd voor mijn nieuwe stap, mijn eigen praktijk voor handtherapie. In mijn praktijk zal ik alleen handtherapie gaan uitoefenen met alles wat erbij hoor. Spalken maken is een van de leukste dingen van het vak. Zoals de patiƫnten vaak zeggen, lekker knutselen en freubelen!

Sinds ik als handtherapeut werk volg ik cursussen, congressen en opleidingen om up-to-date te blijven met het vak. Ik werk volgens de meest recente inzichten, technieken en methodes en blijf mijzelf ontwikkelen.

Elke keer is het weer ontzettend dankbaar en fijn hoe ik kan helpen bij het behandelen van hand en polsklachten. Ik hoop dat ik jou ook kan helpen. Heb je vragen? Mail, bel of app me gerust als ik wat voor je kan doen. Mijn contactgegevens staan hier.

Naast het helpen van mensen, heb ik ook een dierenfysiotherapie praktijk, bezoek ons eens op https://dierbaardierfysiotherapie.nl.