Veel gestelde vragen

c Alles uitvouwen C Alles invouwen

U kunt bij mij terecht met klachten aan hand, pols en vingers. Ook behandel ik elleboog klachten. Tijdens het consult breng ik in kaart wat er aan de hand is. Hieronder een kleine greep uit aandoeningen die ik regelmatig zie: – Duimbasis artrose – Mallet vinger – Dupuytren – Triggervinger – Revalidatie na een botbreuk of operatie – Chronische polsklachten – Ulnaire polsklachten (pijn aan de pinkzijde van de pols)

U kunt een afspraak maken via het contact formulier of met een mail. Uiteraard kunt u ook bellen naar 06- Bij het maken van een afspraak is het fijn om de volgende gegevens te ontvangen. Uw postcode, huisnummer, mailadres en telefoonnummer.

Er is ruimschoots gratis parkeerruimte aanwezig bij de praktijk.

U kunt terecht via DTF (directe toegankelijkheid fysiotherapie), dit betekend dat u geen papieren verwijzing nodig heeft.

Gemiddeld duurt een behandeling 15-30 minuten. De intake duurt vaak langer, rond de 45 minuten. Wanneer we een spalk moeten maken probeer ik dat binnen de tijd van het consult te plannen.

U moet zelf inschatten of het veilig is om met een spalk of gips te rijden. Houd er rekening mee dat u niet verzekerd bent voor schade aan u of anderen wanneer u geen schriftelijke verklaring heeft van uw verzekeraar. Voor meer duidelijkheid kunt u dit artikel raadplegen. http://www.medischcontact.nl/nieuws/laatste-nieuws/artikel/Dokter-mag-ik-rijden-met-gips.htm

Ik heb geen wachtlijst. U kunt altijd snel bij mij terecht.

Hierover vindt u meer informatie onder het kopje vergoedingen.

De vestiging is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. U kunt 9292ov.nl raadplegen voor de mogelijkheden en de tijden.

U kunt bellen met 0626541951 om de afspraak af te zeggen wanneer u verhinderd bent. Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren afzegt wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Anders zijn de kosten 30 euro